top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVan Klein naar Groot

Couv - Café

Bijgewerkt op: 9 nov. 2019

Een tijdje geleden kwam op Facebook de post online met de vraag of er behoefte was aan lotgenotencontact met andere ex-couveusekinderen. Hier werd enthousiast op gereageerd en gister, 5 oktober 2019, was het dan zover!


Het eerste Couv-Café was een feit! Vanaf het zuiden van Nederland tot het Noorden, ja de groep was niet groot maar wat een dag. Een dag vol herkenning, erkenning, emoties en veel verschillende verhalen. Onze geboorte mocht dan misschien bij ieder van ons kwetsbaar en onzeker zijn geweest maar het gevecht, onze levensloop en alle (onzichtbare) gevolgen indien zijn verschillend.


“𝗗𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗮𝗸 𝘀𝘂𝗶𝗸𝗲𝗿.”


Maar één ding herkende we allemaal: 'een pak suiker' wat betreft ons geboortegewicht. Hier hebben we zo enorm om gelachen! Zelf vond ik het best spannend om meerdere ex-couveusekinderen tegelijk te ontmoeten. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en was er wel een klik? Achteraf was die spanning nergens voor nodig en viel het allemaal wel mee. Ik vond het ontzettend leuk om deze 4 toppers te mogen ontmoeten.


Lieve Eline, Edwin, Regina en Ellen dankjewel voor een super leuke middag! Wie weet tot snel. 💜


Hieronder vind je alle foto's en filmpjes die gemaakt zijn op deze dag.


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page